JULSHOW&MIDDAG2018-10-02T18:38:02+00:00

JULSHOW & MIDDAG

FESTEN KAN BÖRJA

Nu är det dags att boka bord till årets stora händelse – julfesten. Klingande glas, nylagade läckerheter och en spektakulär underhållning är de självklara ingredienserna. MagicXmas bjuder på precis allt det, och lite till.

EN FÖRTROLLANDE HYLLNING TILL JULEN
Med värme, glädje och gemenskap bjuder några av Sveriges stjärnkockar in till ett dignande nordiskt julbord ackompanjerat av en glittrande show fylld av magi, överraskningar, humor, hisnande akrobatik och dans i absolut världsklass. En upplevelse du kommer att minnas lång tid framöver.

FESTEN FORTSÄTTER
Efter middagen öppnar baren och dansen drar igång. Vårt grymma liveband och vår DJ kommer att turas om att hålla i gång er alla hela vägen fram till midnatt. Och vi törs lova att det kommer att bli ett rejält ös under discokulorna, från början till slut.

BILJETTPRISER INKL MOMS
Julbord med show och efterfest

BILJETT GULD: 1695 KR

BILJETT SILVER: 1495 KR

BILJETT BRONS: 1295 KR

ROBERT BRONETT PRODUKTION
Showen är skapad av Robert Bronett som genom åren producerat en lång rad föreställningar i Sverige och utomlands. Bland succéerna kan nämnas Cirkusprinsessan, Levade Noble Horse Gala, Monte Carlo Magic Festival, New Years Dream in Dubai och Circus Scott X-mas show.

FRÅGOR OCH SPECIALARRANGEMANG
Kontakta oss på robert@flatgaroo.com

VÄLKOMMEN TILL MAGICXMAS 2018!

MENY
Magicxmas